In this episode we discuss the Swedish parliament's decision this week to sign an agreement with NATO, which will allow for the presence of US and NATO forces on Swedish soil for the first time in history, and the implications of the decision of the Sweden Democrats, the anti-immigration party, to support it.

Music

Jeff Winner – The Age of Oppression (Skyrim cover)

The Colonisation of Europe

In this book, Guillaume Faye, the firebrand of the French New Right, confronts the phenomenon of mass immigration head-on. Rather than talking about ‘immigration’, Faye insists that we must speak of a massive colonisation settlement of the West by peoples from the Global South. This, together with declining birthrates, means that Europeans will soon become […]

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail

Price:

Buy Now

Kärringstaten (Swedish Edition)

Lars Holger Holms Kärringstaten är en lika svidande som humoristisk och spirituell vidräkning med den feministiska statsideologi som i ögonblicket tynger den svenska nationen. I satirens form skildrar Holm det narrspel som drar genom maktens korridorer, ivrigt påhejat av en hop kulturmarxistiska journalister som intet högre önskar än att få göra av med andras pengar och föröda […]

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: $17.70

Buy Now

Högern kommer tillbaka (Swedish Edition)

Högern kommer tillbaka. Efter årtionden av förnedring och politiska misslyckanden har oppositionen skärpt sig. Det är inte en dag för tidigt. Sverige och Europa står inför utmaningar som de sittande, inkompetenta eliterna inom politikerkåren, akademin och massmedia varken kan eller vill möta. Okontrollerad invandring, huvudlöst resursslöseri och konsumtionssamhällets rasering av den västerländska människans själva inre […]

Additional images:

Product Thumbnail

Price: $12.00

Buy Now

Den nya högern (Swedish Edition)

Den nya högern är den första svenska översättningen av Michael O’Mearas klassiska studie av de identitära rörelser som sedan decennier omformat konturerna i europeisk politik. Här möter vi Alain de Benoists GRECE (Groupement de Recherche et d’Etude pour la Civilisation Européenne), som av Paul Piccone i Telos kallats den intressantaste intellektuella sammanslutning som funnits på […]

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: $34.13

Buy Now